Selecteer een pagina

Op maat gemaakte beautybehandelingen voor een unieke wellness ervaring

(Duo-)gezichtsbehandeling

Elke beautybehandeling start ik met het bepalen van de conditie en behoefte van de huid. Ik stem daar de producten op af die ik ga gebruiken zodat je aan het einde van de behandeling niet alleen vanbinnen, maar ook van buiten straalt. Aan het begin van de gezichtsbehandeling ervaar je een gevoel van behaaglijkheid zodra ik warme doeken op de huid leg.

Daarna kom je terug in het hier en nu door een decolleté-, nek- en schoudermassage. De grondige reiniging en peeling worden met zachte massagegrepen uitgevoerd. Na het verwijderen van onzuiverheden en het modelleren van de wenkbrauwen, volgt een gezichts- en hoofdhuidmassage. Door te masseren met edelsteenstaafjes van de Lapis Vitalis, hef ik emotionele blokkades op en wordt de doorbloeding bevorderd. Een verfrissend glaasje fruitwater zorgt ervoor dat vrijgekomen afvalstoffen het lichaam verlaten.

Special: duo-gezichtsbehandeling
Geniet samen van een heerlijk, ontspannende gezichtsbehandeling. Na twee uur voelen jullie je energiek en herboren. De make-up van Bellapierre cosmetics maakt jouw ultieme wellness ervaring compleet. Jullie zijn klaar om de dag af te sluiten met een drankje, hapje of tassen vol met nieuwe kleding en accessoires.

Straal met de make-up van Bellapierre cosmetics
Na de (duo-)gezichtsbehandeling is je huid optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan. Indien gewenst, maak ik je op met de huidverbeterende minerale make-up van het merk Bellapierre cosmetics. Deze make-up is veilig en vrij van parabenen, talk en nano-mineralen.

Damesbehandeling

De gezichtsbehandeling stem ik af op de behoefte en conditie van de huid en bestaat uit: een diepte reiniging, het modelleren van de wenkbrauwen, massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, masker en verzorgende crèmes.

82,50 | 75 minuten

Herenbehandeling

De huid van een man heeft extra aandacht nodig. Deze is meestal dikker en vettiger dan de huid van een vrouw. De gezichtsbehandeling stem ik af op de behoefte en conditie van de huid en bestaat uit: een diepte reiniging, het modelleren van de wenkbrauwen, massage van het gelaat, nek en schouders, masker en verzorgende crèmes.

72,50 | 60 minuten

Acnebehandeling jeugd (t/m 18 jaar)

De onzuivere huid reinig ik diep en wordt vrijgemaakt van mee-eters (jeugdpuistjes). Daarna plaats ik een kalmerend en desinfecterend gezichtsmasker zodat de huid aanmerkelijk rustiger wordt.

57,50 | 45 minuten

Duo-gezichtsbehandeling

Geniet samen van een op maat gegeven, heerlijke gezichtsbehandeling. De behandeling maak ik af met de huidverbeterende minerale make-up van Bellapierre cosmetics. Pak samen een moment van rust en kom weer energiek en stralend voor de dag.

165,00 | Twee personen | 120 min

Lichaamsmassage

Breng lichaam en geest terug in balans terwijl alle spieren ontspannen en stress vermindert. De lichaamsmassage begint bij het hoofd, dit is even belangrijk als de rest van het lichaam. Elke meridiaan (energiebaan) in het lichaam wordt positief getriggerd om eventuele blokkades op te heffen. Na het reinigen van het gezicht, start de massage. Tip: maak deze behandeling compleet door hier het Voetspa-ritueel bij te boeken.

97,50 | 60 minuten

Rugbehandeling

Niet alleen de voorkant van het lichaam verdient de nodige aandacht, ook de achterkant. Na het reinigen en scrubben van de rug, worden onzuiverheden verwijderd. Alle verstoppingen worden verwijderd en de poriën zijn schoon. Na het masker (rugpakking), volgt een ontspannen massage. De rug voelt daarna weer zijdezacht aan.

65,00 | 45 minuten

Voetspa-Ritueel

Je voeten krijgen veel te verduren. Tijd om deze lekker te verwennen door een scrub, pakking en massage. Het Voetspa-ritueel zorgt voor een algeheel, ontspannend gevoel. Ik trigger de meridianen (energiebanen) via de voeten zodat eventuele blokkades in lichaam en geest worden opgeheven.

47,50 | 30 minuten

Soyance de Beauté wellness Den Bosch

4-handen lichaamsmassage

Ervaar de 4-handen lichaamsmassage en beland in een diepe ontspanning. Hierdoor worden blokkades opgeheven en vloeit de energie rijkelijk door je lichaam zodat je je weer als herboren voelt. Alle vier de handen kun je op een gegeven moment niet meer volgen waardoor je uit je hoofd komt. Je wordt door twee personen tegelijk van top tot teen gemasseerd. Na deze bijzondere ervaring voel jij je als herboren.

97,50 | 45 minuten

Extra beautybehandelingen (bij te boeken)

Harsen van lichaam en gezicht

Bovenlip | 10,25

Kaaklijn | 13,50

Onderbenen | 37,75

Wenkbrauwen/wimpers verven

Wenkbrauwen Euro 16,25

Wimpers verven Euro 16,25

Bruidsarrangement

Wees de mooiste versie van jezelf op de meest memorabele dag uit leven. Speciaal voor de aanstaande bruid, heb ik een op maat gemaakt traject ontwikkeld. Wil jij dat de aanstaande bruidegom, (schoon)moeder en bruidsmeisjes er ook op en top uitziet op de mooiste dag van je leven? Dat is zeker mogelijk. Informeer naar de vele opties.

Hoe ziet het traject eruit? Een bruiloft plannen lukt niet binnen één dag, net als het creëren van een mooie gezichtshuid. Drie á vier maanden van tevoren kom je in mijn salon voor een intakegesprek. Ik beoordeel de huidige conditie van de huid en stem daar een behandelplan op af, inclusief (proef-)bruidsmake-up.

Door deze beautyproducten en advies word je de mooiste versie van jezelf

Vanaf het eerste uur ben ik verliefd op de exclusieve verzorgingsproducten van Malu Wilz. Zij brengen kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen. Voor elk huidtype bestaat er een productlijn. Verleng het bereikte resultaat van je gekozen beautybehandeling door je huid thuis dagelijks te verzorgen met de door mij geadviseerde verzorgingsproducten.

Wil jij opgemaakt mijn schoonheidssalon verlaten omdat je nog wil genieten van het bruisend leven in Den Bosch? Of heb jij een feest op de planning staan? Ik maak je op met de huidverbeterende minerale make-up van het merk Bellapierre cosmetics. De make-up is veilig en vrij van parabenen, talk en nano-mineralen.

Om het plaatje compleet te maken, bied ik in samenwerking met de orthomoleculaire therapeuten van Natural Women Care, een scala aan voedingssupplementen aan. Een gezonde levensstijl is belangrijk om jezelf en je huid te laten stralen. Tijdens een intakegesprek geef ik advies wat op dat moment bij jou en je behoefte past.

Door welke beautybehandeling mag ik jou laten stralen?

Plan snel en gemakkelijk een afspraak voor één van mijn wellness en beautybehandelingen in door een bericht via WhatsApp te versturen.